VITAMÍNICS

Mantenir el nivell d’energia del teu cavall és important perquè tingui una salut física i mental adequada. En aquest apartat, destaquem sobretot els productes que ajuden a egües i poltres a arribar als nivells adequats de vitamines en etapes importants de la seva vida que especificarem més endavant.

pRODUCTES PER L’ETAPA REPRODUCTIVA


A continuació els proposem alguns productes que poden ajudar-los durant l’etapa reproductiva de les egües:

beta carotene

El Beta–caroteno, acidifico fòlic i la Vitamina I per a egües són substàncies naturals que es troben de manera abundant en el farratge primaveral. Durant els primers mesos de l’estació reproductiva, els nivells d’aquestes vitamines cauen per sota dels requeriments normals. TRM ha formulat aquest exclusiu producte dissenyat especialment per ajudar a les egües a criar a l’hivern. Importants recerques han ressaltat l’efecte positiu que Beta Caroteno té en el procés de fertilitat de les egües.

nurtene

NURTENE per a cavalls és un aliment complementari realitzat per Laboratoris AUDEVARD. S’ha dissenyat especialment per proporcionar als cavalls reproductors (sementals i egües) un suport nutricional adequat per a la cria de cavalls. NURTENE per a cavalls és ideal abans i durant l’època de cria.

VITA-E-PLUS

VITA-E-PLUS per a cavalls, amb la seva potent fórmula antioxidant, és un pinso complementari per a cavalls que conté vitamines E i C, i seleni que tenen un paper fonamental en la prevenció de l’oxidació cel·lular. VITA-I-PLUS per a cavalls també conté vitamina B1 i B2, que són importants per al metabolisme general, i lisina que és clau per a la síntesi de proteïnes.

speedxcell

SPEEDXCELL, solució Equilibrada Multivitamínica i Mineral. Speedxcell és un Suplement Multivitamínic i Mineral Equilibrat, per a l’ús diari que ajuda a mantenir un òptim estat físic i maximitzar el potencial atlètic del cavall. La seva formulació inclou 20 nutrients clau. SPEEDXCELL està destinat a cobrir la diferència entre les necessitats nutricionals dels cavalls de competició, que són cada vegada majors i l’aportació de vitamines i minerals que proporcionen les fonts d’alimentació naturals.

productes per a competició equina


A continuació els proposem alguns productes per a cavalls de competició. Tenint en compte que el subministrament de vitamina I i C són imprescindibles per millorar la resistència i l’activitat antioxidant del metabolisme.

bioactive

Xeringa Estimuladora d'Energia abans de la carrera BIOACTIVE és una combinació científicament formulada, d'ingredients actius naturals. Cadascun d'ells ha estat seleccionat per les seves propietats individuals com a font d'energia i vitalitat. BIOACTIVE combina pol·len d'abella, TMG, L-Carnitina i vitamina B12 en una pràctica xeringa dosificadora, per assegurar que el seu cavall, ‘aguanti la distància’. S'ha d'afegir com a pinso complementari a la ració diària habitual.

restore-lytre

RESTORE-LYTE GEL per a cavalls és un suplement alimentós complementari per a la substitució ràpida de l'energia muscular i la pèrdua de suor. RESTORE-LYTE GEL actua com rehidratant després d'una competició, entrenament,… Restore-Lyte està dissenyat per ajudar a la ràpida substitució de les sals d'ions perduts a través de la suor durant l'exercici o condicions de molta calor.

stride ha

Stride HA Solution para cavalls és un potent suplement alimentós per a la mobilitat de ràpida acció. Stride HA Solution para cavalls és una formulació líquida activa per al manteniment nutricional dels cartílags sans i de les articulacions dels aballos, amb el benefici addicional de l'àcid hialurónico. Està formulat per ser agradable al paladar, fins i tot per als cavalls amb poc apetit.

pure power creatine

Suplement de gran energia per al múscul. La creatina és un nutrient que es troba de forma natural en l'organisme. Quan la creatina és ingerida, s'uneix amb l'àcid fosfòric, formant un compost d'alta energia “Creatina fosfatada”. Aquest compost d'alta energia manterine els músculs, treballant al màxim rendiment per més temps. En subministrar Pure Power Creatine vostè assegura la màxima disponibilitat de creatina.