Qui som

Som una empresa familiar amb una trajectòria de més de 40 anys (varem obrir el 1972) al servei i assessorament en el món de les mascotes i animals de granja.

Ens dediquem a la venda de parafarmàcia , material quirúrgic, alimentació, oci i tot tipus de complements que necessiti per a la seva mascota.

Aquí trobarà un equip de professionals que el guiarà i l’assessorarà en tot el que necessiti per al seu nou membre a la família.

La nostra passió es fer realitat els seus desitjos i fer a la seva mascota feliç. Existim per donar benestar i felicitat a la seva mascota i fer-li sentir que li està donant el millor al seu amic.

Els nostres valors són: Serietat, professionalitat, confiança, tranquil•litat, servei, passió, proximitat…

 

Quienes somos

Somos una empresa familiar con una trayectoria de más de 40 años (abrimos en 1972) al servicio y asesoramiento en el mundo de las mascotas y animales de granja.

Nos dedicamos a la venta de medicamentos, material quirúrgico, alimentación, ocio y todo tipo de complementos que necesite para tu mascota.

Aquí encontrará un equipo de profesionales que le guiará y le asesorará en todo lo que necesite para su nuevo miembro de la familia.

Nuestra pasión es hacer realidad sus deseos y hacer a su mascota feliz.

Existimos para dar bienestar y felicidad a su mascota y hacerle sentir que le está dando lo mejor a su amigo. Nuestros valores son: Seriedad, profesionalidad, confianza, tranquilidad, servicio, pasión, cercanía, …