Mascotes sobre rodes

pow-pet-on-wheels

El transportí POW pet on Wheels (mascotes sobre rodes) és el primer transportí del món dissenyat per anar amb moto, bicicleta o en cotxe amb la nostra mascota, segons les necessitats del moment.

El nou transportí POW pet on Wheels (mascotes sobre rodes) redescobreix les nostres necessitats i les de les nostres estimades mascotes tant en seguretat com en mobilitat, i pot gaudir-ne sense cap impediment i en qualsevol moment.

  • Està patentat per al transport de mascotes petites de fins a 10 kg.
  • Compleix amb les normes i reglaments de circulació i de seguretat més estrictes.
  • Permet que la nostra mascota viatge molt còmodament, alhora que nosaltres ens alliberem de distraccions, beneficiant-nos així d’una conducció més segura.

Descripció:

El transportí POW pet on Wheels està equipat amb preses de ventilació i un ull de bou pel qual la nostra mascota pot treure el cap amb total seguretat gràcies a la fixació interior a la qual és possible fixar el collaret durant el viatge.

Està dissenyat amb uns ganxos de plàstic de colors dalt a través d’un suport universal per a motocicletes amb un sol clic, el que li permet portar al seu petit amic en motocicleta, bicicleta o amb cotxe, amb total seguretat i comoditat.

Informació tècnica:

Pesa: 7 kg – Dimensions: 42x42x37 cm. – El pes màxim transportable: 10 kg – Capacitat: per a dos cascos si no portem a la nostra mascota – Material: Polipropilè – Insercions Material: Poliamida PA6 – Material de l’porta: Policarbonat
Material de la placa: Poliamida PA6 + 25% de càrrega de vidre – Tipus de tancament: cilindre integrat.

Què és el transportí POW pet on Wheels? i els seus beneficis?

És el primer transportí per a mascotes del món dissenyat per anar amb moto, bicicleta i cotxe beneficiant-nos de poder dur a la nostra estimada mascota sempre que vulguem amb nosaltres.

Anem amb bicicleta?

vamos en bici-fierecillas

Pow Pet ens permet adaptar el transportí al portaequipatges de la bicicleta, de manera que pots portar-te a la teva mascota amb tu quan vulguis.

El muntatge és molt senzill ja que gràcies a la placa universal (subministrat en el kit Pow) és possible assegurar el trasportín al bastidor de la bicicleta cargolant els 4 cargols proporcionats en el kit.

Anem amb Moto?

vamos-en-moto-fierecillas

Amb Pow pet Wheels rebràs una placa UNIVERSAL kit adaptable per a tots les scooters / motocicletes, amb el qual també podràs muntar el transportí en la direcció que tu prefereixis.

Anem amb Cotxe?

vamos-en-coche-fierecillas

Pow Pet Wheels és un producte que va ser dissenyat per satisfer TOTES les necessitats de mobilitat, les nostres i de les nostres mascotes, així que aquest trasportín també el podem utilitzar en el nostre cotxe.

Només cal passar el cinturó de seguretat a través del mànec per tal de sostenir amb seguretat el trasportín el que augmentés la seguretat en cas accident de la nostra mascota, al mateix temps ens permet conduir amb més seguretat sabent que la nostra mascota està segura.

Mascotas sobre ruedas

pow-pet-on-wheels

El transportín POW pet on Wheels (mascotas sobre ruedas) es el primer transportín del mundo diseñado para ir en moto, bicicleta o en coche con nuestra mascota, según las necesidades del momento.

El nuevo transportín POW pet on Wheels (mascotas sobre ruedas) redescubre nuestras necesidades y las de nuestras queridas mascotas tanto en seguridad como en movilidad, pudiendo disfrutar de ellos sin ningún impedimento y en cualquier momento.

  • Está patentado para el transporte de mascotas pequeñas de hasta 10 kg.
  • Cumple con las normas y reglamentos de circulación y de seguridad más estrictas.
  • Permite que nuestra mascota viaje muy cómodamente, al tiempo que nosotros nos liberamos de distracciones, beneficiándonos así de una conducción más segura.

Descripción:

El transportín POW pet on Wheels está equipado con tomas de ventilación y un ojo de buey por el que nuestra mascota puede sacar la cabeza con total seguridad gracias a la fijación interior a la cual es posible fijar el collar durante el viaje.

Está diseñado con unos ganchos de plástico de colores arriba a través de un soporte universal para motocicletas con un solo clic, lo que le permite llevar a su pequeño amigo en motocicleta, bicicleta o en coche, con total seguridad y comodidad.

Información técnica:

Pesa: 7 kg – Dimensiones: 42x42x37 cm. – El peso máximo transportable: 10 kg – Capacidad: para dos cascos si no llevamos a nuestra mascota – Material: Polipropileno – Inserciones Material: Poliamida PA6 – Material de la porta: Policarbonato
Material de la placa: Poliamida PA6 + 25% de carga de vidrio – Tipo de cierre: cilindro integrado.

¿Qué es el trasportín POW pet on Wheels? ¿y sus beneficios?

Es el primer transportín para mascotas del mundo diseñado para ir en moto, bicicleta y coche beneficiándonos de poder llevar a nuestra querida mascota siempre que queramos con nosotros.

¿Vamos en bicicleta?

vamos en bici-fierecillas

Pow Pet nos permite acoplar el transportín en el portaequipajes de la bicicleta, por lo que puedes llevarte a tu mascota contigo cuando quieras.

El montaje es muy sencillo ya que gracias a la placa universal (suministrado en el kit Pow) es posible asegurar el transportín al bastidor de la bicicleta atornillando los 4 tornillos proporcionados en el kit.

¿Vamos en Moto?

vamos-en-moto-fierecillas

Con Pow Pet Wheels recibirás una placa UNIVERSAL kit adaptable para todos las scooters / motocicletas, con el cual también podrás montar el transportín en la dirección que tu prefieras.

¿Vamos en Coche?

vamos-en-coche-fierecillas

Pow Pet Wheels es un producto que fue diseñado para satisfacer TODAS las necesidades de movilidad, nuestras y de nuestras mascotas, así que este transportín también lo podemos utilizar en nuestro coche.

Solo hay que pasar el cinturón de seguridad a través del mango con el fin de sostener con seguridad el trasportín lo que aumentara la seguridad en caso accidente de nuestra mascota, al mismo tiempo nos permite conducir con más seguridad sabiendo que nuestra mascota está segura.