JOGUINES

La millor elecció per tenir al teu gos entretingut és amb una joguina ja que per naturalesa als gossos els encanta jugar. Trobaràs un ampli assortiment de joguines amb els quals el teu gos no solament podrà jugar, sinó que també podrà desenvolupar les seves capacitats i millorar el seu comportament, joguines de les millors marques com Kong, Beeztees, Trixie, … faran que el teu gos es diverteixi quantitat!

PELUiXOS

Són joguines fantàstiques per a múltiples jocs. Troba aquí peluixos per a gossos grans, petits, amb so, silenciosos, peluixos per a cadells i molt més.

PILOTES

Les pilotes són un clàssic entre les joguines per a gossos. Disposem d'una gran varietat de pilotes per a tots els gustos: clàssiques, amb cordill o amb llançador per poder llançar la pilota molt més lluny i sense esforç.

MOSSEGADORS

Joguines per mossegar, que afavoreixen la musculatura de la mandíbula alhora que sadollen els seus instints. Una selecció de joguines de les marques KONG, Beeztees i Trixie ideals per a gossos mossegadors.

VARIS

Varietat de diferents joguines per a tots els gustos: de làtex, de goma, cordes, cèrcols, etc. Per a múltiples tipus de joc amb la seva mascota.