HIGIENE I BELLESA

És fonamental que sempre mantinguis al teu gos net i cuidat, per evitar malalties i paràsits.  Trobaràs un munt de productes ideals per a la higiene i la cura del teu gos.

xampus

Cura del pèl

Un xampú per a gossos ha d'estar adaptat a cada tipus de pèl del seu gos. Marques com Vitacoat, Dermocanis i Coatex s'adapten a les diferents necessitats com el color del pèl, per cadells o alèrgies. Acondicionadors suavitzants, per donar volum, etc. I perfums

virbac_higiene_auricular

HIGIENE AURICULAR i ocular

Unes orelles netes són fonamentals per a la salut del teu gos, en la nostra tenda trobaràs els millors productes per mantenir neta aquesta zona tan delicada.

dentican_higiene_bucodental

HIGIENE BUCODENTAL

La higiene dental és fonamental per mantenir sa al teu gos. Podràs trobar des de raspalls dentals fins a complements alimentaris i esprais per a gossos.

anibio_higiene_ocular

HIGIENE ocular

Uns ulls nets són fonamentals per a la salut del teu gos, en la nostra tenda trobaràs els millors productes per mantenir neta aquesta zona tan delicada.

paspall_pel

RASPALLS

La higiene del pèl del gos és essencial per mantenir al teu gos sa, sobretot en algunes races que necessiten una cura especial del pèl. Aquí trobaràs els raspalls i les pintes adequades per a la cura de cada tipus de pèl..

talla_ungles

ALTRES

Produtes per a la Higiene Diària del teu gos: bolquers, dispensadors i bosses. També és imprescindible que cuidis les ungles del teu gos, per la qual cosa un bon talla ungles o una llima sempre seran de gran ajuda.