DIGESTIU

Productes digestius de gran concentració d’agents microactius, ja sigui de peles de Psyllium que ajuden a captar partícules de sorra escampades en el trànsit intestinal i eliminar-les o agents microactius que reforcen el tracte intestinal.

tractar la ingesta i el sistema digestiu


Productes digestius per a cavalls

TransVite Pasta 30ml

TransVite Pasta és un suplement equí que ajuda a promoure i mantenir un sistema digestiu saludable i a més permet que tots els cavalls, sobretot aquells que són propensos a l'estrès, mantinguin els nivells òptims del sistema digestiu. TransVite Pasta per a cavalls també ajuda al cavall jove o al poltre a tenir el millor començament possible en la vida, ajudant a establir els nivells saludables dels bacteris intestinals beneficiosos.

SynBioVit

SynBioVit és un aliment complementari que conte llevats vius Saccharomyces Cerevisie, probiòtics i vitamines B. Saccharomyces Cerevisiae que fan que augmenti la digestibilitat dels nutrients mitjançant l'augment de l'activitat dels bacteris digestius de fibra en l'intestí posterior, beneficiant digestió de les fibres del farratge i un ús més eficient de les vitamines i minerals de la dieta.

neutracid

NEUTRACID és un neutralitzador de l'àcid làctic i reemplaçant de sals alcalines per a cavalls. El citrat sòdic té un efecte neutralitzant de l'àcid làctic que s'acumula en la sang i teixits musculars. Els metabòlics de l'àcid cítric actuen com a amortidors quan hi ha una deficiència alcalina o si hi ha acidosis.

GNF Paste 28 Xeringues

GNF en Paste és una combinació de minerals, aminoàcids i un prebiótico que intervenen en el metabolisme general i són necessaris per a una correcta assimilació de l'aliment. GNF pasta és un complement indicat per a aquells cavalls que sofreixen trastorns gàstrics.

sandxpell

Prevenció i tractament de còlics de sorra en els cavalls. Sandxpell és un pinso complementari llaura cavalls que conté pela de psyllium, una important fibra multiactiva. Adequat com a complement nutricional en cavalls que pastan en sòls sorrencs o que passen llargs períodes de temps en pistes de sorra.

biotics

Biotics per a cavalls està molt indicat com a tractament curt en trastorns intestinals o després de la ingesta d'antibiòtics. També pot administrar-se com a manteniment. Indicat per: cavalls d'esport i competició, cavalls sotmesos a estrès o a esforços intensos. Després de problemes digestius, còlics, diarrees, tractament amb antibiòtics ...