DESINFECTANTS / INSECTICIDES

cavalls


Els millors productes per protegir als cavalls de mosques, mosquits, tabànids, etc.
Amb el que milloraràs la seva salut i estarà més tranquil i relaxat.

ENDURE

Endure és un insecticida i repel·lent de mosques, mosquits tábanos, paparres, polls, etc..., de gran persistència per a cavalls amb una DOBLE ACCIÓ: Repel·lent i Insecticida. Endure per a cavalls és de gran persistència i resistent a la Sudoració i el Bany.

GARLIC POWER

Garlic és un repel·lent natural contra les mosques i mosquits del seu cavall. A més l'all 100% natural per les seves propietats manté les vies respiratòries i prevé la formació i acumulació de la mucositat.

CITRON

Citron per a cavalls és un producte natural líquid que combina 5 olis essencials que actuen com a repel·lents d'insectes voladors (mosques, mosquits) i insectes reptantes (paparres, àcars i polls).

TRI-TEC 14

TRI-TEC 14 és un insecticida i repel·lent de mosques, mosquits, mosquits tábanos, paparres, polls, etc..., de gran persistència per a cavalls amb una DOBLE ACCIÓ: Repel·lent i Insecticida.

PROTECT 14

PROTECT 14 per a cavalls és un repel·leix i mata mosques dels estables, mosques de la cara, culicoides, mosquits, polls i paparres, amb una DOBLE ACCIÓ: Repel·lent i Insecticida.

DERFLY

Derfly és el primer repel·lent de control d'insectes biotecnològic, 100% natural, que utilitza els principis de la cera relliscosa de les plantes carnívores per prevenir l'adherència d'insectes en el cabell (Emmascara l'olor del cavall i repel·leix).

locals


Al món dels equins és molt important mantenir el seu entorn desinfectat i lliure de mosques, tabànids, mosquits, etc. Per combatre l’estrès i mantenir una salut òptima.

sanitas forte

SANITAS® FORTE és un desinfectant d'última generació que combina dos principis actius que units exerceixen una acció desinfectant de molt ampli espectre i a dosi d'ús reduïdes: Glutaraldehído i Clorur de Didecil Dimetil Amoni. La gran capacitat de penetració d'aquests dos compostos, unida a l'acció dels tensioactivos del seu excipient, asseguren una acció desinfectant immediata i intensa enfront de virus, bacteris i fongs, fins i tot en presència de matèria orgànica. Ús per a la desinfecció completa de naus, locals i recintes d'ús col·lectiu, com a sales d'espera, menjadors, condícies públiques, etc. i instal·lacions i utensilis de la indústria alimentària, i vehicles de transport.

zotal

ZOTAL® G és un desinfectant, fungicida i desodorizante indicat per a la desinfecció de locals i instal·lacions d'ús ramader. Amb una excel·lent activitat en presència de matèria orgànica, acaba amb tot tipus de gèrmens nocius i bacteris, eliminant olors molestes, gràcies al seu contingut en fenols sintètics. Perquè els seus efectes siguin eficaços és necessari diluir-ho en aigua i aplicar per contacte. La resta de components afavoreixen l'acció desinfectant i bactericida, ajudant a la neteja i assegurant la humectación i penetració del producte, aconseguint-se amb això una major eficàcia del mateix.

dipacxon 39

Dipacxon 39 és un eficaç insecticida líquid per al control de puces, paparres, mosques, polls, erugues procesionàries, etc… en locals i a l'entorn de les nostres mascotes. Actua per contacte i per ingestió. S'absorbeix ràpidament a través de la cutícula, per la gran afinitat que el producte té sobre els artròpodes, proporcionant un elevat efecte de xoc, a causa de la qual cosa els insectes són abatuts de forma immediata.

larvivex

Larvivex Complex és un insecticida per al control d'erugues processionàries, puces, paparres i larves. Adulticida, larvicida i ovicida d'ús ramader.

arpon g

Arpon G és un insecticida i acaricida líquid emulsionable en aigua que actua de la forma més eficaç per eliminar mosques, mosquits, puces, polls, paparres, àcars, eruga procesionaria, … amb el mínim cost. Arpon G pot ser aplicat en tot tipus d'instal·lacions i mitjans de transport de bestiar.

fly-gen atrapamosques

Flygen és un parany atrapamosques ideal per eliminar mosques en exteriors. Ideal per a l'eliminació mosques de jardins, terrasses i piscines Les mosques començaran a ser atretes cap al parany als 4 o 5 dies de la col·locació de la mateixa. El producte és 100% natural i manca de toxicitat per a animals i persones.