CURA D'HIGIENE I PELL

La cura i la higiene del nostre cavall són una de les necessitats més bàsiques del nostre animal, sobretot, perquè ell se senti bé aconsegueixo mateix.

A més, mantenint net al nostre cavall no solament estem millorant el seu aspecte, sinó que li estem ajudant a mantenir-se sa evitant que certs paràsits, com a polls, o mosques, li parasitin, impedint les infeccions cutànies, tals com la sarna.

la higiene de la pell estimula les seves funcions


Coneix alguns dels productes per mantenir als cavalls sans i en bones condicions

VETRAMIL

Vetramil pomada afavoreix la cicatrització de la pell i combat les infeccions de les ferides. L'Acció de la mel aporta una alta concentració d'enzims amb efecte antibacteriana per afavorir una ràpida cicatrització de les ferides. Els excipients suavitzen la pell i la protegeixen de la deshidratació.

PICOREX

Picorex per a cavalls és una innovadora i eficaç fórmula per lluitar contra els problemes de la pell del cavall: prurito, picades, irritacions, picors... deguts a les reaccions al·lèrgiques produïdes pels culicoides (mosquits).

GARLIC POWER

Garlic és un repel·lent natural contra les mosques i mosquits del seu cavall. A més l'all 100% natural per les seves propietats manté les vies respiratòries i prevé la formació i acumulació de la mucositat.

DERFEN

Derfen per a cavalls és una mescla d'olis 100% vegetals, elaborada a força de plantes medicinals i arrels. Deté instantàniament les picors, calma i hidrata la pell, millorant la seva elasticitat. A més, afavoreix el ràpid creixement del pèl sa i brillant.

CRIN BLANCA INSECTICIDA

Xampú Crinera Blanca Insecticida per a Cavalls Acció Fungicida de cavall elimina puces, polls, paparres i uns altres ectoparàsits. Amb acció fungicida i propietats derma protectores. Abrillanta i suavitza el pèl. Recomanat el seu ús cada 10-15 dies, principalment a l'estiu. Olor agradable i PH neutre.

ALUSPRAY

Aluspray és un spray que conté alumini en pols que ajuda a la cicatrització de les ferides externes i les protegeix contra la brutícia i els insectes. S'utilitza per protegir les ferides quirúrgiques o qualsevol ferida present en la pell.