CASCOS​

Els cavalls són uns animals de gran grandària que per tant reparteixen el seu pes entre les seves quatre extremitats. Aquestes extremitats juguen un gran paper en el moviment del cavall, on els cascos dels mateixos també són estructures molt importants ja que proporcionen al cavall recolzo, tracció i absorció d’impactes.

A més, els cascos dels cavalls contenen estructures que proporcionen el flux de sang a través de l’extremitat del cavall.

Evitar possibles lesions


Coneix alguns dels productes per mantenir els cascos dels cavalls sans i en bones condicions

cornucrescine

Cornucrescine és una pomada especial que manté un creixement saludable del casc del seu cavall, accelera el seu creixement i millora la seva qualitat. A més, Cornucrescine enforteix i ajuda a la reestructuració del casc del cavall.

Biotina Corona

La Biotina Corona és un suplement alimentós compost per Biotina per prevenir i recuperar cascos ressecs, fràgils, esquerdats o lesionats. La Biotina-Corona no produeix dopatge. És un producte recomanat pels veterinaris.

hoof biotine

Hoof Biotine és un aliment complementari especialment formulat per a la salut del cssc, de la pell i de les faneras (peülles) del cavall. A més, Hoof Biotine contribueix al creixement i la solidesa del casc, així com a una millor microcirculacio interna del peu, gràcies a una irrigació sanguínia millorada optimitzant l'aportació de nutrients essencials. També s'utilitza per fer el més brillant el pelatge i la crinera i la cua més resistent.

hoofmaker concentrated

Suplement alimentós definitiu per als cascos ja que conté tots els nutrients necessaris per desenvolupar i mantenir la correcta salut dels cascos en una dosi diària de 50gr.

quitrà tarpaste

Quitrà Tarpaste per a cavalls és un quitrà de fusta de faig, s'utilitza per al tractament del casc i peülles, com a corts i ferides. Tarpaste és excel·lent per a la protecció contra la putrefacció de la ranilla.

farrier's formula

Farrier's Fórmula per a cavalls és un suplement alimentós granulat per al cavall que optimitza el creixement i la qualitat del casc i també de crinera, cua, pell i pèl.