CALMANTS​

Amb els calmants per a cavalls podràs combatre les situacions de nerviosisme i estrès del teu cavall, ajudant-li a mantenir la calma i atenció de forma natural en activitats que exigeixin concentració, per exemple: la neteja de les ferradures del cavall.

Combatre l’estrès i l’ansietat


Coneix alguns dels productes naturals que ajudaran al teu cavall a combatre l’estrès i l’ansietat.

Quietex

Quietex és un tranquil·litzant o calmant natural que ajuda a calmar i relaxar a cavalls nerviosos i excitables sense afectar el seu rendiment o capacitat de resposta durant el treball. Ideal per combatre l’estrès i l’ansietat del teu cavall en competició o transport. La fórmula de Quietex per a cavalls està composta per Valeriana i Ignatia anara. Aquestes dues plantes naturals exerceixen efectes relaxants i tranquil·litzants durant hores sense causar somnolència ni sopor en el cavall.

Good As Gold

Good As Gold és un suplement natural tranquil·litzant per a cavalls. S’ha d’administrar als cavalls temperamentals, nerviosos o estressats. Good As Gold conté una alta concentració de L-Triptòfan, un aminoàcid essencial i Vitamina B1 (Tiamina), així com l’antioxidant Vitamina I. Els entrenadors han notat que després d’uns pocs dies d’administrar aquests ingredients, els cavalls es tornen més relaxats i atents.

ZZEN

Aliment complementari dietètic per a cavalls amb la finalitat d’atenuar les seves reaccions a l’estrès. ZZEN permet limitar l’estrès en el cavall, sense afectar els seus rendiments. Contribueix així a obtenir millors resultats permetent-li a l’animal major serenitat durant l’esforç. • Aportació de complexos fito actius utilitzats per les seves virtuts ansiolítics i alleujadores. • Compensació del dèficit natural en el cavall ansiós: aportació de vitamines B1 i B6, magnesi i triptòfan, que contribueixen a un funcionament neuronal regular i harmoniós. • No afecta els rendiments esportius.

Eleuthromax

Agent d'Herbes Antiestrès per a cavalls. Eleuthromax conté ingredients actius extrets de les arrels del Ginseng siberià anomenats eleuteròsids. Aquests eleuteròsids participen en un ampli nombre d'activitats i poden agregar vitalitat i consistència a un rendiment complet del cavall.

B-Kalm Paste

B-Kalm Paste és un tranquil·litzant o calmant natural que ajuda a calmar i relaxar a cavalls nerviosos i excitables sense afectar el seu rendiment o capacitat de resposta durant el treball. Beneficis: • Tranquil·litzant a força de triptòfan. • Ajuda a relaxar animals nerviosos i excitables. • Útil per cavalls en competició: concursos morfològics, doma clàssica, etc. • Ideal per al transport de cavalls. • No afecta el rendiment ni la capacitat de resposta durant el treball.