Novetats

Fitmin Purity Holistic Cat Food

fitmin1 fitmin2 fitmin3 fitmin4

PER QUÈ ESCOLLIR PURITY?

LES PROTEÏNES ANIMALS, en contrast amb les proteïnes vegetals, s’absorbeixen millor en el cos dels gats (carnívors). Contenen tots els aminoàcids essencials necessaris per al
funcionament i el desenvolupament correcte del cos; per tant, és convenient pujar al màxim el seu contingut en l’alimentació.

LA CARN FRESCA sense os assegura una alta palatabilitat i, sobretot, la qualitat dels nostres productes. La matèria primera utilitzada està en el seu estat natural, és a dir, no ha estat prèviament processada en la cadena de producció (cocció excessiva, assecat, trituració i esterilització a alta pressió i temperatura), a diferència de la fabricació de farina d’ossos i carn. En l’esforç per produir aliments saborosos i al mateix temps d’alta qualitat, Fitmin utilitza una tecnologia única amb la qual es pot afegir als aliments extrusionats carn fresca de diferents espècies animals (pollastre, carn de caça, carn de cap de bestiar, etc.).

LA RECEPTA GRAIN FREE es basa en pèsols i patates, i no conté per tant, cereals ni al·lergògens potencials (gluten de blat i gluten de blat de moro). A més, gràcies a aquestes matèries primeres s’ha aconseguit reduir l’índex glucèmic dels aliments, la qual cosa també ajuda a prevenir una de les malalties de la civilització més freqüents, l’obesitat, que desgraciadament es converteix en un problema cada vegada més freqüent en els animals.

HERBS VITALITY COMPLEX — és una mescla de plantes harmoniosament equilibrada, formulada per a una millor digestió i una depuració més eficaç del cos regenerant la vitalitat dels gats.

DENTAL CARE COMPLEX actua com una protecció antibacteriana de la cavitat oral, protegint les dents de la placa i prevenint així la formació del carrall.

ELS QUELATS contribueixen a una absorció més eficaç dels oligoelements (Fe, Cu, Mn, Zn, Es), que, per això, poden actuar millor en el cos. El cos pot aprofitar els oligoelements molt més eficaçment en forma de quelats que en forma inorgànica.

ELS PREBIÒTICS afecten la flora intestinal de l’hoste i, per tant, les defenses de l’organisme. Són ingredients vegetals que estimulen o, al contrari, redueixen l’aparició de certs tipus de
microorganismes que són comuns en l’aparell digestiu.

LA FIBRA DE LA POMA DESHIDRATADA I DE LA POLPA

DE REMOLATXA SUCRERA contribueix al fet que el pas d’aliments per l’aparell digestiu sigui més fàcil. Té un efecte positiu sobre el peristaltisme intestinal i promou l’activitat dels bacteris en l’aparell digestiu.

L’EXTRACTE DE YUCA té una capacitat extraordinària d’absorbir el nitrogen gasós en forma d’amoníac i altres gasos mal pudents produïts durant la digestió. El seu ús redueix la intensitat de la mala olor dels excrements i l’orina.

ELS ÀCIDS GRASSOS OMEGA 3 I 6 són essencials per a l’organisme. Estan presents en l’oli de salmó premsat en fred d’alta qualitat provinent del salmó noruec. Els àcids grassos omega 3 i 6 són essencials per mantenir sans els vasos sanguinis i són beneficiosos per al cor i el cervell.