Mascotes sobre rodes

pow-pet-on-wheels

El transportí POW pet on Wheels (mascotes sobre rodes) és el primer transportí del món dissenyat per anar amb moto, bicicleta o en cotxe amb la nostra mascota, segons les necessitats del moment.

El nou transportí POW pet on Wheels (mascotes sobre rodes) redescobreix les nostres necessitats i les de les nostres estimades mascotes tant en seguretat com en mobilitat, i pot gaudir-ne sense cap impediment i en qualsevol moment.

  • Està patentat per al transport de mascotes petites de fins a 10 kg.
  • Compleix amb les normes i reglaments de circulació i de seguretat més estrictes.
  • Permet que la nostra mascota viatge molt còmodament, alhora que nosaltres ens alliberem de distraccions, beneficiant-nos així d’una conducció més segura.

Descripció:

El transportí POW pet on Wheels està equipat amb preses de ventilació i un ull de bou pel qual la nostra mascota pot treure el cap amb total seguretat gràcies a la fixació interior a la qual és possible fixar el collaret durant el viatge.

Està dissenyat amb uns ganxos de plàstic de colors dalt a través d’un suport universal per a motocicletes amb un sol clic, el que li permet portar al seu petit amic en motocicleta, bicicleta o amb cotxe, amb total seguretat i comoditat.

Informació tècnica:

Pesa: 7 kg – Dimensions: 42x42x37 cm. – El pes màxim transportable: 10 kg – Capacitat: per a dos cascos si no portem a la nostra mascota – Material: Polipropilè – Insercions Material: Poliamida PA6 – Material de l’porta: Policarbonat
Material de la placa: Poliamida PA6 + 25% de càrrega de vidre – Tipus de tancament: cilindre integrat.

Què és el transportí POW pet on Wheels? i els seus beneficis?

És el primer transportí per a mascotes del món dissenyat per anar amb moto, bicicleta i cotxe beneficiant-nos de poder dur a la nostra estimada mascota sempre que vulguem amb nosaltres.

Anem amb bicicleta?

vamos en bici-fierecillas

Pow Pet ens permet adaptar el transportí al portaequipatges de la bicicleta, de manera que pots portar-te a la teva mascota amb tu quan vulguis.

El muntatge és molt senzill ja que gràcies a la placa universal (subministrat en el kit Pow) és possible assegurar el trasportín al bastidor de la bicicleta cargolant els 4 cargols proporcionats en el kit.

Anem amb Moto?

vamos-en-moto-fierecillas

Amb Pow pet Wheels rebràs una placa UNIVERSAL kit adaptable per a tots les scooters / motocicletes, amb el qual també podràs muntar el transportí en la direcció que tu prefereixis.

Anem amb Cotxe?

vamos-en-coche-fierecillas

Pow Pet Wheels és un producte que va ser dissenyat per satisfer TOTES les necessitats de mobilitat, les nostres i de les nostres mascotes, així que aquest trasportín també el podem utilitzar en el nostre cotxe.

Només cal passar el cinturó de seguretat a través del mànec per tal de sostenir amb seguretat el trasportín el que augmentés la seguretat en cas accident de la nostra mascota, al mateix temps ens permet conduir amb més seguretat sabent que la nostra mascota està segura.