Mascot City

Els arnesos, collars i corretges per a gossos de la marca MascotCity estan fabricats en nylon, de gran resistència a la tracció i a la fatiga. La seva cinta és fina i molt sedosa, no talla ni marca el pèl de l’animal i a més afavoreix la NO aparició de nusos. Els seus accessoris metàl·lics són de ferro, soldats i zincats en negre. Els mosquetons són de Zamak negre. Les tanques ràpides són de plàstic, en color negre d’acetal amb ajustadors també en negre d’acetal i poliuretà.

Característiques:

• La cinta té una gran resistència al trencament, a la tracció, quan el gos es troba en repòs hauria de realitzar una força de 854kg per trencar-la, cosa que és impossible estant el gos en quietud.

• Tots els accessoris metàl·lics d’aquest arnès per a gossos són de ferro recoberts d’una capa de zinc, d’aquí el concepte de zincats. L’avantatge del metall amb un bany de zinc és la protecció contra l’oxidació i la corrosió. A més estan tintats de color negre perquè siguin més elegants.

• Cal destacar que totes les peces metàl·liques estan soldades perquè quan el gos tiri (la fatiga) no s’obrin les peces, abans es trencaria la peça que la soldadura.

• Es pot rentar tant amb aigua freda com amb aigua calenta, a mà o a la rentadora, fins i tot es pot utilitzar lleixiu sense problema ja que el color es mantindrà sempre. Cal tenir sempre la precaució d’assecar les peces metàl·liques amb un drap sec o un assecador, tot i que les peces estan tractades, sempre pot quedar algun porus que pot començar a produir corrosió.

• Els tancaments, tensors i travetes són d’Acetal. L’acetal és un tipus de plàstic, niló, que té les següents característiques:

◘ Alta resistència tant en condicions climàtiques negatives, sobretot al fred, com en condicions caloroses. Aquest material s’utilitza en els productes d’escala per la seva gran resistència.

◘ Alta resistència mecànica, no es deforma en obrir-lo o en tancar-se constantment, té a més estabilitat dimensional ja que no es deforma amb el pas del temps.

◘ Alta resistència a la fricció, el frec.

◘ Elevada resistència a l’estrès, la fatiga.

◘ Elevada resistència als cops, la compressió.

• Una peça molt important i la que més caracteritza a aquests arnesos és “el vuit”. Aquesta peça és la que rep tota la tracció. El component estrella d’aquesta peça és el Kevlar. Les fibres de kevlar es caracteritzen per la lleugeresa i la seva excepcional resistència al trencament, per això també són utilitzades en pneumàtics, embarcacions nàutiques i armilles antibales.

el-ocho-la-cruz