ARTICULACIONS

Al món dels equins, és molt important que les articulacions funcionin correctament per poder aconseguir moviments harmoniosos i òptims en els cavalls. Els lligaments, els cartílags i el líquid sinovial són els responsables del control del moviment en el cavall.

Les alteracions més comunes en les articulacions dels cavalls són: inflamacions, creixement del cartílag i/o el desgast pel seu ús. Aquestes alteracions són amb freqüència doloroses i alteren el correcte moviment del cavall, produint rigidesa, lesions i pèrdua de voluntat per treballar.

Combatre les alteracions més comunes


Coneix alguns dels productes per al tractament i cura de les articulacions

msm pure

MSM és una excel·lent font de sofre disponible Bio, que és vital per a la formació de tot el teixit connectiu, incloent el cartílag en les articulacions. El sofre és també un component important de la queratina que millora i regenera el casc i del pèl del cavall. També aporta flexibilitat i elasticitat a les articulacions ajudant a combatre el dolor crònic i reduïnt les inflamacións. Poltres amb epifisitis, cavalls amb artritis, laminitis, problemes respiratoris.

equinyl combo

Condroprotector d'alta Potencia i Acció Prolongada Ajuda a reduir el dolor i la inflamació causades per l'entrenament o la competició sense causar trastorns gastrointestinals. Indicat per cavalls amb necessitats de condroproteccio avançats com:patologia articular severa, cavalls adults en entrenaments o competicions d'elit, etc. Es l'únic producte que aporta 2 formes de Glucosamina: Convencional (acció immediata) i d'alliberació Prolongada (actua durant 24 hores) multiplicant per 24 la duració de l'efecte de la glucosamina convencional*.

crin blanca

El Gel Defatigant s'utilitzat per reduir la rigidesa i les molèsties temporals de tendons i muscles després d'haver realitzat un esforç intens. El seu efecte es relaxant i refrescant ajudant a combatre la rigidesa muscular i les contractures desprès d'una activitat esportiva. Ideal per: * Envaramientos. * Contractures. * Tendonitis. * Rigidez.

muscle up

MUSCLE UP és un suplement natural fet amb una alta concentració d'oli de segó d'arròs. Conté l'esterol gamma oryzanol, així com osotriazoles i tocoferols naturals. Quan s'administra diàriament, constitueix una xarxa d'antioxidants de gran abast i promou el desenvolupament muscular, el benestar físic i millora l'aparença general del cavall.

ekyflex arthro

EKYFLEX Arthro per a cavalls dels Laboratoris Audevard és un aliment complementari dissenyat per proporcionar suport nutricional adaptat a les necessitats crítiques de les articulacions dels cavalls. EKYFLEX Arthro per a cavalls està destinat a donar suport a les articulacions dels cavalls.

tendonil

El massatge dels tendons i els músculs amb TENDONIL optimitzen la preparació per a l'esforç físic del cavall. L'ús d'aquest gel enriquit en oxigen facilita l'eliminació de les toxines del teixit acumulades durant l'exercici i redueix el microtraumatisme.