ALIMENTACIÓ I SNACKS

Amplia gamma de productes per la alimentació dels nostres gossos amb una gran varietat que s’adapta a tot tipus de necessitats.

ALIMENTACIÓ NATURAL​

La millor selecció de marques d'alimentació NATURAL, tant seca com humida. Elaborada a partir d'ingredients d'alta qualitat, estrictament seleccionats, que proporcionen al teu gos una dieta sana i equilibrada.

DIETA VETERINÀRIA​

Marques com Royal Canin Veterinary o Hills Prescription Diet ofereixen un tractament òptim a força d'una dieta veterinària específica per a cada problema.

PINSO sec

Trobaràs marques de qualitat de pinsos per a gossos com Advance, Royal Canin i Libra. Perquè triïs la que millor d'adapti al teu gos i a les seves necessitats.

menjar humit

Gran selecció d'aliments en llauna per al teu gos. Tenim aliments humits de diferents fabricants en diferents versions i grandàries per a totes les races i edats, com per exemple Mhims, Alpha Spirit i Kippy.

snacks

Gran varietat de snacks per gossos: galetes, barretes, làmines, ossos… totes delicioses i variades. Pots utilitzar-les per complementar l'alimentació, per a la cura dental, com a entreteniment o com a premis per a gossos amb els quals reforçar l'ensinistrament.

LLETS

Selecció de llets per a cadells de qualsevol grandària i raça. Ideal per a nounats que no poden ser alletats